Ting, jeg ikke gider læse om mere…

Jeg kan tilsyneladende lave lister om alt. Sikke en vidunderlig gave at have fået. Hvem gider også kurere kræft eller sådan noget?

1. Den der Topshop-kjole, som alle – inklusiv mig selv – elsker. Den er alligevel er udsolgt. Ingen grund til at torturere mig mere.
2. Smykker fra Jane Kønig.
3. Valentinsdag. (Ikke et blog-problem så meget som et generelt problem.)
4. Doping. (Ditto.) De er allesammen dopede, det er bedre bare at acceptere det. (Indsæt selv Rolf er ren-joke.)
5. Copenhagen Fashion Week. I hvert fald de håbløst uoriginale indlæg af slagsen.
6. Fantastiske vintagekøb. (Eller, det vil sige, det gider jeg egentlig godt, jeg bliver bare så skrækkeligt jaloux og bitter, fordi jeg ikke kan købe en magen til.)
7. Solferier. Fuck jer. Bare fuck jer.
8. Rihanna. Hun er ikke bare overvurderet musikalsk, hun er også frejdigt gået tilbage til sin voldelige ekskæreste på trods af millioner af menneskers støtte, da han tæskede hende sidst. Arh, at være et godt forbillede.
9. Kæmpestore, klodsede plateau-sko. Måske er det, fordi jeg gik all in, da Buffalo-skoene første gang gjorde sit indtog, men jeg kan ikke finde selv den mindste detalje, der er charmerende ved denne type fodtøj. Man kunne lige så godt snøre miniature-tanks fast på sine fødder.
10. Close-up billeder af virkelig dårlige manicurer. Og let’s face it: Der er rigtig, rigtig mange manicurer, som ser rigtig fine ud på afstand, men bliver meget lidt kønne, så snart macro-funktionen aktiveres. Også grunden til, at mængden af neglebilleder herinde af faldet. Det gjorde mig pissedeprimeret at se de lidet kønne detaljer ved mit håndværk. (Hø hø, håndværk… Fik I den?)

Hvad er I trætte af?

Kommentarer (18)

Der er lukket for kommentarer.