Dating med Facebook

Want: MaxMara Dress

Frank vækkede mig klokken simpelthen så tidligt i morges, fordi han mente, det var nusningstid. Jeg var rockertræt, men jeg kan aldrig modstå hans charme, (eller ignorere hans pote, når den gentagende gange tjatter mig i øjet,) så vi tilbragte 20 gode minutter med Frank, der holdt hovedet helt ned til mit ansigt, så jeg kunne kysse hans pande uden at anstrenge mig for hårdt. Det var pissehyggeligt, faktisk.

Og så var jeg alligevel vågen og tændte computeren og tjekkede Matches udsalgssektion. Det var en fejl. Forelskede mig voldsomt og uigenkaldeligt i dette smukke stykke tøj fra MaxMara. Modellen heder Bondeno. Til lige over 700 kroner var det end ikke urealistisk, at jeg kunne klikke den hjem. Bortset fra, at den selvfølgelig var udsolgt i min størrelse. Og så gik den vilde Google-jagt. Resultat: Et styks kjole fundet til fuld (læs: meget, meget høj) pris, og et styks kjole fundet til acceptabel pris, men på meget, meget tvivlsom webshop.

Jeg har lyst til at græde lidt. Det er en smule ligesom at møde sin drømmefyr, og så har han sin kæreste i hånden. Øv. Hold gerne øjnene åbne for mig. Både efter drømmefyr og efter kjole.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dating med Facebook