Se mig…

…Jeg er Sille Who! Jeg prøvede at redigere billederne, så jeg så så narko-agtig ud som muligt. Ej. Det kom til at lyde som et diss af Sille. Det er det jo altså ikke, I ved, jeg elsker hende. Hun er så pisserå med sine cigaretter, læderbukser og grynede billeder. Jeg er utroligt ikke-rå. Jeg har sådan en fornemmelse af, at Sille ville være det 6. medlem af The Runaways, hvis hun var født i 70’erne. “Hello dad, hello mom! I’m your ch-ch-ch-ch-ch-CHERRY BOMB!”

Realiteten af disse billeder er, at jeg var sammen med pigerne til alkohol og leg, og en af dem besluttede at min makeup var so last season og basically smurte en masse sort rundt om mine øjne. Det var ret pænt faktisk, så jeg tog ca. en mulliard billeder af det. Nogle af dem af ukendte årsager featuring en blå King(s).

Bleg og mystisk? Sexet og forførende? Egocentreret og et dårligt forbillede? Sekunder fra at ligge med hovedet nede i toilettet? Jeg ka’ li’ det, ka’ jeg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.