Classless

Jeg ved godt, jeg måske burde slå et slag for Kim Kardashian, fordi hun er en kvinde, der ikke er bange for sine former, og dem kunne vi godt bruge nogle flere af, men jeg kan simpelthen ikke udstå hende. Tænk sig at udtale, at man gerne vil have en stjerne på the Walk of Fame, når man er mest kendt for at være kendt og engang at have ladet sin kæreste tisse på sig. Aldrig har der da været et menneske med så meget selvtillid og så ubeskriveligt lidt at have det i.

Og så det her outfit. For det første: Når man når en vis bh-størrelse, så holder det op med at være sexet at flashe undertøj og bliver i stedet decideret vulgært. Når man så oven i købet er gravid med sin kærestes barn, selvom man slet ikke er blevet skilt fra sin mand endnu, så skal man måske overveje, om det ikke var på tide at vise en lille smule klasse i et eller andet aspekt af sit liv…

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.