Årets sidste indlæg…

…er klassisk og kedeligt og et ønske til jer om et dejligt nytår, hvordan I end har tænkt jer at fejre den. Undertegnede render for en gangs skyld ikke rundt i gallakjole og stressveder, fordi jeg er en time forsinket og makeuppen ikke vil, som jeg vil. Det er fantastisk!

I stedet tusser jeg rundt i slappe af tøj, og lige om lidt går jeg ned i køkkenet, hvor der blandt andet venter en kat, en mor, en t-bone steak af dimensioner, en flødeskumskage og nogle dejlige, lyserøde bobler. Det bliver en god aften!

Og så selvfølgelig lige et tak fordi I følger med på bloggen. Jeg er spændt på, hvad der venter den og mig i det nye år. 2012 har helt ærligt været lidt røvet, så jeg satser på forbedring startende kl. 00.00 dut!

Nyd jeres aften og jeres bobler – hvis der er så meget som én af jer, der har købt Verdi, så får I med mig at bestille! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.