Jeg er jo Bridget Jones #64

Årets sidste indlæg…

…er klassisk og kedeligt og et ønske til jer om et dejligt nytår, hvordan I end har tænkt jer at fejre den. Undertegnede render for en gangs skyld ikke rundt i gallakjole og stressveder, fordi jeg er en time forsinket og makeuppen ikke vil, som jeg vil. Det er fantastisk!

I stedet tusser jeg rundt i slappe af tøj, og lige om lidt går jeg ned i køkkenet, hvor der blandt andet venter en kat, en mor, en t-bone steak af dimensioner, en flødeskumskage og nogle dejlige, lyserøde bobler. Det bliver en god aften!

Og så selvfølgelig lige et tak fordi I følger med på bloggen. Jeg er spændt på, hvad der venter den og mig i det nye år. 2012 har helt ærligt været lidt røvet, så jeg satser på forbedring startende kl. 00.00 dut!

Nyd jeres aften og jeres bobler – hvis der er så meget som én af jer, der har købt Verdi, så får I med mig at bestille! 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #64