Jeg er jo Bridget Jones #64

1. Jævnfør gårsdagens indlæg endte Frank selvfølgelig med at opføre sig overordentligt eksemplarisk og kun kigge nysgerrigt ud fra sin transportboks ind imellem, hvorimod jeg flere gange var nødt til at lukke øjnene og tælle til ti for ikke at kaste op på min sidemand.

2. Jeg er nu hjemme hos mine forældre, og hvad var der i kæmpekufferten, jeg medbragte? Vasketøj. Hvad mere? Ikke mere. Så meget for at være voksen.

3. Jeg kommer til at befinde mig i Randers en rum tid. Og min NAP-ordre er i skrivende stund på vej mod min adresse i Kbh… Med DHL. Som kræver en underskrift for at aflevere pakken. Fedt.

4. Da jeg den 24. blev hentet på stationen af min far, fortalte han, at de om morgenen havde været ude at synge for et par, der havde kobberbryllup, hvortil jeg forfærdeligt kløgtigt sagde: “Ej, så blev de gift juleaftensdag?!” Nej, Miriam.

5. Min nevø elsker dinosaurer, så i julegave købte jeg en af de her langhalsede brontosaurus-figurer til ham. Da han åbnede den, spurgte min søster: “Kan du se, hvad det er?” hvorefter Sigurd frejdigt svarede: “Ja, det er en giraf!” Godt køb, Moster.

6. Jeg skal holde nytår her i huset alene sammen med min mor og Frank. Det er årevis siden, jeg har set så meget frem til en nytårsaften. Det er ikke normalt, vel? O_o

7. Jeg er blevet afhængig af at læse folks hemmeligeheder på DR.

8. Den her hemmelighed kunne være skrevet af mig… O_O

9. Jeg prøver bevidst at gøre mig selv travl i disse dage, så jeg ikke kommer til at købe halvdelen af internetudsalget.

10. I morgen skal jeg til familie tam-tam. Det er en fast tradition, ligesom vi hvert år har en tip en 13’er om det kommende år. Sidste år lød et af spørgsmålene: “Køber Miriam mere end ti par sko?”

11. I morgen skal jeg så svare på det spørgsmål… Svaret er naturligvis ja, men jeg ved helt ærligt ikke, om jeg tør tælle sammen præcis, hvor mange par det faktisk blev til.                      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.