Spørgsmål.

Nytårsspam på alle blogs. Og nejnej. Det er selvsagt ikke voldsomt praktisk at jul og nytår ligger så voldsomt tæt på hinanden, når man har så travlt med at skrive om det ene, at det andet forsvinder i mængden. Men helt ærligt. De sidste par dage er jeg druknet i nytårskjole-indlæg, hvor størstedelen af forslagene stammer fra Dorothy Perkins, Topshop, Asos, osv. Og selvfølgelig er intentionen god, men kære modebloggere: Hvordan fuck havde I regnet med, at min nytårskjole skulle nå frem i tide, hvis jeg først bestilte den tre dage før den 31.?!

Kommentarer (4)

  • Var lige inde og lure på din blog, super hyggeligt sted 😀 Kan lide din humor! og vender tilbage. Nu så jeg din lip-stain anmeldelse (og fået gravings for rød lipstain – tak for det ;)) Men en anden ting jeg blev nysgerrig om, nu så jeg du ikke var sådan en solarieperson aka. ret lys i huden, og derfor tænkte jeg mon om du brugte foundation og hvad for en ?

    Kunne være du havde nogle fif, syntes det er svært at finde en der er lys nok – så er altid efter noget inspiration på den front. 🙂

  • Tak for de fine ord! 🙂 Og tak for at pakke pænt ind, at jeg er bleg som et lig! 😀 Jeg bruger slet ikke foundation, men derimod concealer og pudder – begge dele altid i den lyseste variant, der er.

    Et tip er at gå i Matas, udvælge en foundation, du tror vil fungere, og så spørge om du kan få lov til at prøve den. Som regel får du så en fin lille beholder med en portion foundation med hjem, og så kan du teste den, som det passer dig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.