Lyspunktet

Does this angle make my butt look big?

Puha. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så skidt her. Jeg tror, det har noget at gøre med, at de sidste par gange, jeg har været virkelig skidt, har de smidt mig på hospitalet, og der har de morfin og andre lækre ting. Den her gang ved de, hvad jeg fejler – bare den gængse omgang bræksyge – så der er ikke andet at gøre end at vente på, at det bliver bedre. Og det gør det bare ikke. Jeg er dehydreret, og jeg har fuldstændigt vanvittige mavesmerter, men både væske og smertestillende er udelukket, for jeg kaster alt op igen.

I det mindste har jeg siden i går fundet en stilling op ad væggen at sidde i uden at gøre smertehelvedet værre. Så der sidder jeg time efter time, hvilket Frank selvfølgelig er kæmpefan af. Mere nus til ham! Og hvis det ikke var for Franken, så tror jeg helt ærligt, jeg var gået ned med flaget… Det eneste, jeg ville ønske, er, at jeg havde lært ham at hente en kold klud til min pande.

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.