Bræk og neglelak

Jeg er blevet syg. Ikke host-host-jeg-må-hellere-drikke-noget-varm-te-med-honning-under-dynen-syg, men løbe-frem-og-tilbage-til-badeværelset-hver-tredje-minut-fordi-det-står-ud-af-begge-ender-syg. Jaja, pardon my French, men jeg har samlet sovet måske 6 timer de sidste tre døgn, så jeg er ikke mit allermest overskudsagtige finde-på-sjove-eufemismer-jeg.

Den meget, meget udmattede vagtlæge (hele København er tilsyneladende bukket under i julen) fortalte mig, at jeg sandsynligvis kan forvente begyndende forbedring engang i morgen aften, hvilket er skøøønt, for jeg skulle egentlig have været i Jylland i dag. I stedet for at være hjemme ved evigt trøstende moar, sidder jeg derfor nu i en meget akavet stilling i min seng (thi det gør kampnaller at ligge ned) og prøver at overbevise mit tarmsystem om at komme ind i kampen igen asap.

…I disse dage (jævnfør billedet) er der nemlig rabat på lakker og læber i Matas, hvis du er medlem (og det er du selvfølgelig. Alt andet er fjollet.), så jeg vil meget gerne lige nå at lure lidt på noget Chanel… Det er med at udnytte det, når skidtet endelig er sat ned!

Kommentarer (6)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.