Pispispis

Fårkoglort. Jeg startede dagen lykkeligt uvidende, var til brunch med pigerne, hvor jeg fortalte om mine skumle planer om at tage på ferie i januar i håbet om at lokke en af dem med. So far no luck. De siger, at ferier koster penge. (?!)

Jeg kom hjem, stadig træt efter jul og nu også med en hardcore omgang tøsesladder oveni. (Sex i havet vs. sex i badet? Er det mærkeligt, hvis ens kæreste låner ens tøj? Hvad gør man, når ens yngre søster bliver forlovet, og man stadig hyperventilerer lidt ved tanken om lignende situation for sig selv? Skal vi ikke ind at se Find Nemo i 3D? – Det er da det, vi skaaaal!!)

Så kom jeg hjem og ville egentlig være hoppet direkte på en lur, men i stedet tjekkede jeg lige min mail, og BUM! Så skulle der fart på. NAPs udsalg er startet, og de bedste deals ryger først… Jeg faldt i på en enkelt ting indtil videre.

(Ferier koster muligvis penge, men de fortjener også nye ting.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.