Ikke med mine penge…

Jeg havde egentlig påtænkt at ønske mig nogle high street sko i julegave, men som jeg klikkede mig rundt på favoritsiderne, blev det her ved med at ske. Er jeg gået glip af noget? Hvornår blev det almindeligt for sko af mærker, der angiveligt skulle have tilforladelige priser, at koste over 1000 eller ligefrem 2000 kr.? Man har selvfølgelig hørt om prisændringer i krisetider, men plejer de ikke at gå den anden vej?

Ville I betale så mange penge for high street sko?

Kommentarer (4)

  • Nej, det ville jeg ikke….jeg synes også highstreetmærkerne går over gevind med priserne. Retfærdigvis synes jeg måske ikke at Inwear hører med i highstreetkategorien, men ville aldrig give så meget for deres sko under alle omstændigheder. Det er det samme med deres skindbukser…4000+ helt vildt.

  • Jeg må indrømme at jeg også tit studser over priserne på sko og tøj fra highstreet mærker. Måske er det bare fordi man forventer at det skal være billigt, for kvaliteten kan jo sagtens være rigtig god og dermed er prisen også lidt højere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.