Jeg er en røv.

I går lå jeg sådan her i to stive timer, mens jeg fik ondt i skuldrene (men ikke ondt nok til at sætte mig op) og forbandede mit tastatur (som stadig har problemer med især mellemrums-, spørgsmålstegn- og femtalstasterne) langt væk. Jeg havde endelig fået taget mig sammen til at besvare kommentarer, og for hver sød, sjov og helt enormt smigrende kommentar, jeg genlæste (og svarede på), desto mere bragende den dårlige samvittighed derudaf.

Så ja, jeg er en røv. Er du derfor en sød læser, der langt om længe har opgivet at få svar på den der kommentar, du skrev for næsten to uger siden, så er det der altså nu. Undskyld.

Jeg håber, I stadig godt kan lide mig lidt alligevel. Jeg er i hvert fald helt nyforelsket i jer! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.