Lagersalgsbriefing.

Det var cirka det samme lagersalg, som det har været de andre gange. Der var blevet solgt lidt og kommet en del nyt til, men udvalget af de mærker, jeg gik efter, var ikke imponerende i min størrelse. Havde jeg på den anden side været en str. 36-37, var jeg kommet hjem med Givenchy for 3 x årets julegavebudget, så måske er det alligevel meget godt, at jeg har kano-fødder.

Til en afveksling var jeg der jo faktisk også mere for tasker, end for sko, og udover lidt Wang, havde de også et rigtig fint udvalg af mærket Liebeskind, som ikke rigtigt fik så mange klokker til at ringe i hukommelseshulen. Designet var ret pænt, og kvaliteten virkede super, men jeg turde alligevel forsøge mig, for jeg er svag, når det kommer til at prøve nyt. 😉

Når jeg så i øvrigt skriver, at der var lidt Wang, så mener jeg, at der var lidt Wang. Én slags clutch og to slags tasker kunne det blive til. Clutchen var kedelig, den ene taske ret grim, og den anden taske så urimeligt fin, at jeg hele tiden var nødt til at passe på ikke at savle på den. Den var sat ret meget ned, og selvom 2400 kroner er en virkelig god pris for en spritny Wang, så var det alligevel flere penge, end der var i budgettet til spontanitet – især til spontanitet i så snavsmagnetisk en farve. Men jeg vil drømme sødt om den i nat…

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.