Humana Second Hand

Jeg troede egentlig, jeg havde fået smidt de store berlinerindlæg i hovedet på jer, men i min iver efter at gemme dette til sidst, endte jeg med at glemme det fuldstændigt. Så må jeg nu, en anelse forsinket, præsentere jer for min yndlingsbutik i hele Berlin: Humana Second Hand ved Alexanderplatz.

Det er den type butik, man virkelig bør afsætte end helt dag til. For det første er den selvfølgelig enorm. For det andet er det den mest organiserede genbrug, du nogensinde kommer til at sætte dine ben i. Tøjet er ikke bare inddelt efter kategorier og underkategorier (dvs først kjoler, så maxi- midi- og mini og også efter formelt niveau), men farvesorteret og inddelt efter periode, hvis gældende. Jeg havde en fest af dimensioner i 80’erafdelingen og fortryder bittert at blandt andet 2 x blomstret jakke ikke kom med hjem.

Priserne er ikke superlangt nede, men du finder helt ærligt også tøj her, du ikke kan opstøve i resten af verden. Butikken er eddermame et modeleksikon i sig selv. Billederne taler forhåbentligt for sig! 😉

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.