Serieanbefaling: White Collar

Gratis goder

I går var jeg hjemme hos min søde veninde Josefine til mad, rødvin, Bezzerwizzer, rødvin, mandesnak og rødvin. Midt i den tredje flaske rødvin proklamerede Josefine, at hun nærmest badede i skønhedsprodukter, hun alligevel ikke kunne tåle, og om jeg ikke ville have nogen med hjem? Og som vi allesammen ved, så har jeg aldrig været hende, der sagde nej til gratis ting, så med hjem kom 1 x Dr. Scheller skintonic, 1 x Oriflame ansigtsmaske og 2 x Redken hårkur.

Jeg siger tak! 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serieanbefaling: White Collar