On its Way: To af én slags

Serieanbefaling: White Collar

White Collar er den nye dreng i klassen, når det kommer til mine serieafhængigheder. Der er kørt fire sæsoner over skærmen i USA, så den er ikke ny på scenen, men jeg har konstant afvist den som værende blot endnu en politiet-fanger-bad-guys-serie i mængden.

Det er den så afgjort ikke. Seriens hovedperson, Neal Caffrey, er blevet lukket ud af fængslet på den betingelse, at han skal være agent Peter Burkes faste makker og assistere ham i at fange såkaldte white collar-forbrydere. Neal selv er en con man og en af de bedste, og han benytter alle de tricks, han har i bogen, hvilket ikke just er et hit hos Peter.

Som serien fremskrider, opstår der et venskab mellem de to, som dog hele tiden er på usikker grund, da ingen ved, om Neal vitterligt har forbedret sig eller bare går og venter på at se sit snit til at stikke af.

Serien har masser af humor, intelligens og hjerte, og så er Neal Caffrey, aka Matt Bomer, et seriøst stykke med lækkert. Glæd jer derudover til at se SATCs Stanford som elskelig konspirationsfanatiker og gadget-ekspert og Beverlys Valerie som Peter Burkes perfekte kone.

   

3 kommentarer

 • Jeg er samme sted! Kender ikke Suits, nej, men den skal jeg da liiiiige kigge nærmere på… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marte

  Årh, min nye favorittserie! M.A.N. C.A.N.D.Y! Er midtveis i Sesong 3 nå, og gruer meg til det er slutt.. Men gleder meg til fortsettelse på Suits i januar, har du sett den?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey nice blog here! Visit mine and let me know what you think, maybe we could follow each other!
  XOXO
  Ylenia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On its Way: To af én slags