Jeg er jo Bridget Jones #57

1. Tilstanden på planten jeg har kæmpet så ihærdigt for at holde i live. Havde lige glemt, at da der ikke skulle komme nogen forbi for at fodre Frank, mens jeg var på ferie, så var der heller ikke nogen til at vande blomster.

2. Glemte måske også at vande skidtet, inden jeg tog af sted.

3. Er pengeløs. Da jeg vendte snuden mod København, kunne jeg konstatere, at mit dankort ikke var i min taske. Eftersom jeg sidst brugte det i Berlin, var der ret mange ting, der kunne være sket med det, så jeg måtte lettere panisk ringe til banken, få kortet spærret og bestille et nyt.

4. Tre minutter senere fandt jeg selvfølgelig kortet, som havde gemt sig inde i mit pas, der var blevet flyttet fra håndtaske til kuffert. Var det muligt at ophæve spærring på kortet? Næh. Så nu må jeg pænt vente 7-10 dage på, at det nye kort kommer.

5. Jeg er helt vildt irriteret over at skulle til at lære et nyt kortnummer udenad. Nu havde jeg lige vænnet mig til at kunne shoppe uden at skulle finde kortet frem.

6. I og med at jeg stadig har en lille jysk bondebank, er det ikke så let at dukke op med billede-ID i en filial og på den måde anskaffe kontanter. Jeg skrev derfor til en af mine venner, der lånte 2000 kr. af mig for et par måneder siden, da han stod i en lignende situation. Hans respons: “Vi finder ud af noget i næste uge.” Øh, hallo, jeg er lige kommet hjem fra Berlin, mit køleskab er tomt, vil du have, at jeg skal leve af havregrød indtil da?

7. …Og jeg har i øvrigt ikke fået mine 2000 kr. tilbage endnu, på trods af, at det var “bare til på mandag”.

8. Jeg har købt så åndssvagt meget julepynt i Berlin, at jeg slet ikke kan bære, at jeg har besluttet ikke at måtte pynte op før den første december. Lorte-regel.

9. Jeg har fået et bygkorn på venstre øje. Det gør ondt, når jeg blinker, og jeg har efterhånden hevet halvdelen af mine øjenvipper ud i et forsøg på at finde det skyldige hår.

10. …Nej, jeg har ikke fundet det endnu.

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.