Auf Wiedersehen

I dag står programmet mest på tog. Og på trods af at det ikke er rart, så bliver det rart at komme hjem. Selvom det på en måde føles, som om vi lige er kommet herned, (hvad vi på en måde også er,) så er jeg fuldstændig brugt i både krop og sjæl. Mest i krop dog. Tror ikke mine fødder kunne gøre mere ondt, om jeg så havde løbet en maraton. Men jeg har selvfølgelig også nærmest gået en…

Og så savner jeg Frank. Min søster havde været lidt fåmælt med updates på ham, og det viste sig at være, fordi den lille, snu djævel var listet ud ad en dør, vinden havde blæst op og var rendt sin vej… Vel at mærke ud i et kvarter han aldrig har været i før. Stakkels søsterlil gik jo helt i panik og satte sedler op og kørte rundt og ledte efter ham, og efter halvandet døgns tid hørte han lyden af sine yndlingsgodbidder raslende i deres æske (som jeg heldigvis havde informeret om kunne lokke Franken ud fra selv det mørkeste gemmested) og dukkede forsigtigt op igen. Hurra! Nu er han atter inden døre og går bare og venter på at blive hentet, så jeg kan forkæle ham med alle de tyske godbidder, jeg har købt…

Kommentarer (2)

  • Nu kommer jeg jo til at kigge på din fede nederdel – den klæder virkelig 🙂
    Og jøsses mand hvor er det bare heldigt, at søde Frank kom frem. Tør snart ikke tænke på, hvor meget jeg ville panikke, hvis jeg skulle passe kat og den så rendte væk mens jeg havde ansvaret 😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.