Happy Halloween!

Benytter lige dagens sidste timer til at ønske jer Happy Halloween! Nu er det jo ikke just en dansk højtid, men eftersom vi alligevel har adopteret alle deres andre skikke, havde jeg intet belæg for at sige nej, da Frank kom og tiggede om at blive klædt ud som enhjørning. 😀

Undertegnede er selvfølgelig i den vanlige udklædning som sørgeligt menneske – en udklædning, jeg gerne snart vil af med, da den helt ærligt er begyndt at lugte lidt. Har i aften trøstet mig med varm kakao og filmen “Just Go With It”, som lynhurtigt har overtaget “The Happening”s førsteplads på listen over mine ultimative hadefilm. Jeg har ikke rigtigt ord for, hvor dårlig den er. Søde Adam Sandler, du er begyndt at trække andre, ellers habile skuespillere med ned i sølet. Du skal være rar at gå på pension nu.

Kommentarer (2)

  • Åh jeg elsker Frank! Nu som enhjørning… Han ser fin ud med hat på, selvom han ikke selv ser ud til at være så tilfreds med situationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.