Ab nach Berlin!

Min søde mor har inviteret mig til Berlin, og tidspunktet kunne ikke passe bedre, for guderne skal vide, at jeg burde frekventere andre steder end min seng. Her er bare så rart, og man kan lukke døren og lade, som om resten af verden (inklusiv alle mænd) ikke eksisterer… Indtil man skal tisse eller fodre Frank, selvfølgelig.

Nå, men vi tager af sted på mandag, og så ville jeg lige høre, om I havde nogle gode Berlin-tips? Både moderen og jeg har gjort os en del i Berlin-rejseri gennem årene, så vi er ikke ude i Checkpoint Charlie eller det jødiske museum. Jeg skal have insidertips! 😉

Imens kan I nyde et par billeder fra forrige gang, jeg besøgte byen. (Sidste gang var en studietur, så der er pretty much kun drukbilleder.) Vi befinder os i 2009, hvor jeg ihærdigt forsøgte at gøre pandebånd in igen og var uadskillelig med mit Chanel-tørklæde.

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.