Status

Ab nach Berlin!

Min søde mor har inviteret mig til Berlin, og tidspunktet kunne ikke passe bedre, for guderne skal vide, at jeg burde frekventere andre steder end min seng. Her er bare så rart, og man kan lukke døren og lade, som om resten af verden (inklusiv alle mænd) ikke eksisterer… Indtil man skal tisse eller fodre Frank, selvfølgelig.

Nå, men vi tager af sted på mandag, og så ville jeg lige høre, om I havde nogle gode Berlin-tips? Både moderen og jeg har gjort os en del i Berlin-rejseri gennem årene, så vi er ikke ude i Checkpoint Charlie eller det jødiske museum. Jeg skal have insidertips! 😉

Imens kan I nyde et par billeder fra forrige gang, jeg besøgte byen. (Sidste gang var en studietur, så der er pretty much kun drukbilleder.) Vi befinder os i 2009, hvor jeg ihærdigt forsøgte at gøre pandebånd in igen og var uadskillelig med mit Chanel-tørklæde.

   

4 kommentarer

 • Tak! Det er nok ikke udpræget klogt sådan at tage fri, men jeg har ikke mødepligt, så det har ikke andre konsekvenser, end at jeg går glip af undervisningen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, der var bestemt flere gode forslag imellem. Tror helt bestemt vi skal forbi Ritter Sport-huset! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber i får en god tur. Hvad med universitetet, nu hvor du har været syg, kan du så være væk yderligere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Miriam 🙂 Jeg bor i Berlin og paa min blog har jeg en kategori om tips til byen. Hvis du har lyst, kan du kigge lidt der. Ellers bliver jeg ogsaa altid glad, naar folk skriver og spörger om ting og sager om min yndlings by! Jeg haaber, du faar en dejlig tur her ned!

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status