Fordi mænd ER røve! Part 2

Status

Først og fremmest utroligt mange gange tak for de søde kommentarer på mit tudeindlæg. Jeg prøver mit allerypperste at tage dem til mig. Jeg kan nok ikke garantere, at det bliver det sidste indlæg af den type i den kommende tid, så hvis I læser med mest for skoenes skyld, så må I lige bære over med mig.

Status er, at jeg har lavet en Carrie á la Sex & the City-filmen. Gik i seng kl. 23 i går aftes (og faste læsere vil vide, at det er en del før sengetid), stod op igen ved to-tiden og havde en hovedpine så voldsom, at jeg endte med at kaste alt op, jeg havde indtaget det foregående døgn alene på grund af smerten. Åd så mange Panodiler, jeg kunne slippe af sted med og gik i seng igen med en iskold klud for panden. Og så har jeg faktisk ligget her lige siden. Sovet det meste af tiden, heldigvis. Min hjerne er for træt til at tænke, mine øjne for udmattede til at græde.

Det eneste, der trøster mig, er, at jeg ved at tænke på Sex & the City-filmen også kom i tanke om Carries fantastiske hvide Halston Heritage-kjole, og hvis den stadig bærer vægt i mit hoved, så kan alt ikke være tabt…

   

2 kommentarer

  • Frank elsker ham desværre, så jeg nøjes med de varme tanker, som jeg bestemt også er glad for! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige (tror hverken forslag om at sende ham til hypnotisør eller pudse Frank på ham hjælper), så jeg sender bare lidt varme tanker <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi mænd ER røve! Part 2