Fordi mænd ER røve! Part 2

Åh, bloggen. Jeg er trist og forvirret. For ikke så lang tid siden brokkede jeg mig over en mand, som var en røv. I går var røven så på besøg for at snakke om mig og ham og hans røvhed, og det var meningen, at jeg meget bestemt skulle forklare ham, at vi to ikke skulle ses mere. Men så dukkede han op og vi delte en gang aftensmad og nogle grin, inden den store snak skulle begynde, og min beslutsomhed falmede.

Sagen er nemlig den, at jeg elsker den omtalte mand. Eller i hvert fald den, han var engang og bestemt har   potentiale til at blive igen. Ikke “holder af” eller “er glad for”, men elsker helt oprigtigt og af hele mit hjerte. Jeg har ikke rigtigt været klar over det, før jeg fandt ud af, hvor helt urimeligt svært det var at overbevise mig selv om, at en mand, der bliver ved med at hive mit i forvejen skrøbelige  hjerte ud og stampe hårdt på det – uden i øvrigt overhovedet at tænke over det, ikke hører til i mit liv. Han gør det ikke altid med vilje, det der stampen, men det gør jo ikke hjertesmerten mindre.

Det største problem er selvfølgelig, at manden ikke vil have mig. (Gisp!) Jovist, han synes da også, at aftensmad og grin er hyggeligt, han vil bare hellere putte med en anden pige. Og nu skal jeg så finde ud af, om jeg kan leve med, at han gør det, og hvis jeg ikke kan, kan jeg så finde ud af at gå min vej, selvom det betyder at forlade min ven, min tryghed, min kærlighed?

Jeg kender godt de gængse reaktioner: Du har fortjent bedre, der er andre fisk i havet, én gang en røv altid en røv. Men for pokker. Bare fordi man bør gøre noget, er det ikke ensbetydende med, at man kan. Og hvem skal så samle mig op, hver gang jeg falder og holde om mig og sige, at det hele nok skal gå?

Og så har jeg i øvrigt fået kronisk grådhovedpine og ditto pandaøjne. Øv.

Kommentarer (6)

 • Jeg kunne ikke lade være med at se mig selv i dit indlæg søde Miriam. Efter jeg gennem 4 år gang på gang vendte tilbage til den samme gut, selvom det alle 3-4-5 gange, var ham, der gik fra mig. Det gør mig ondt, at du elsker en, der hellere vil med en anden. Jeg vil ikke komme med nogen “du fortjener bedre..” and you know what, men jeg vil sige jeg er sikker på at du finder ud af hvad der er rigtigt for dig.

  Stort virtuelt kram fra Michelle

 • Hej Miriam,

  Det lyder uudholdeligt. Jeg har prøvet det selv, og det kan være hårdt at rejse sig op efter sådan et fald – men det bliver man nød til! Tænk over, om ét menneske skal have lov til at ødelægge dig sådan? Skal du være ulykkelig imens han er sammen med en anden? Vil lykken ikke være større for dig, at tænke på dig selv, udvikle dig selv, være god ved dig selv? En dag når du er klar, finder du en der vil gøre dig mere lykkelig. Det virker måske uoverskueligt at tænke på nu fordi, du er besluttet om den ene mand. Men er den rette for dig, en der gør dig ked af det? Det håber jeg ikke 🙂

  Jeg håber du kommer godt igennem det 🙂

  De bedste hilsner
  Camilla
  http://www.Camilla.tictail.com

 • Jeg har ikke fulgt din blog så længe, så jeg “kender” dig ikke så godt. Men som du selv skriver så fortjener du bedre. Jeg har selv elsket en røv. En virkelig stor røv. Og jeg vil altid elske ham men han fortjener mig sku ikke. Og ham her, han fortjener sku hellere ikke dig. Mænd ved hvad de vil have. Sådan er de. Og det er virkelig trist at han vil have den anden pige, men så lad ham da. Han går jo bare glip af dig. Det er hans tab. For du vil jo udentvivl randomly støde ind i en anden dejlig mand på et tidspunkt. Og når du har det hårdt og ikke ved hvordan det skal gå, så ring til dine bedste venner. Dé skal nok samle dig op. Din familie skal nok samle dig op. (nu kender jeg self ikke din familie) men sådan som jeg forstår er du tæt med din søster? Anyway, venner kan nogle gange godt være undervurderede for de kan virkelig redde en når alt falder sammen under en.

  Besides, så er dine læsere her også. Og nu mig! 🙂

  Håber du finde ud af det <3

 • Jeg tror, alle piger har prövet at blive narret af en mand. Man har haabet for länge, gjort sit bedste, givet lidt mere og alligevel gad han ikke en. Og saa for helvede da, hvor gör det ondt! Der vil altid väre de der haablöse öjeblikke, hvor man ikke kan lade väre med at tänke paa, hvad man gjorde galt. Men ved du hvad? Det er en gammel og slidt bemärkning, jeg vil fyre af, men ikke desto mindre: der er andre fisk i havet! Tag den tid du har brug for til at lade Röven have plads i dit hjerte, men naar du er ovre det, saa tör öjnene saa du kan se alle de andre läkkerbiskner derude! Man bliver ikke lykkelig af at kämpe for at nogen kan lide en hver dag.

  Op med hovedet! 🙂

 • Mænd er nogle svin.

  Nå okay, okay, måske lige hårdt nok – jeg prædiker jo gerne love og grønne skove, fordi jeg ved, at det er muligt at finde mænd, som faktisk ikke er nogle svin (hele tiden). Hvor er det bare håbløst uretfærdigt, at du lige skulle forelske dig i et dårligt eksemplar af arten.

  Og her kommer det så … alt det du ikke gider … hold dig for øjnene … (DU ER ADVARET!)…

  Du har fortjent noget bedre! Der er flere fisk i havet (især fisk, der ikke æder dit hjerte råt for blot at spytte det ud). Det er hans tab! Always look at the bright side of life. Det er ikke dig, der er noget galt med – det er da ham! Han er en røv, og chancerne for at det forbedrer sig er ikke gode og uanset hvad, så skal du da i hvert tilfælde ikke spilde din tid på sådan et skvat. Du er smuk, humoristisk, klog og sød. Nå!

  Og så mente jeg faktisk alle de der klichéer, at du ved det. Det kan man se, fordi jeg har overvundet en af mine større skriftelige forbier; overbrug af både caps lock OG udråbstegn !!!

 • jeg har været i samme sitation som dig for noget tid siden, og det er pisse nedern og pisse hårdt 🙁 men hvis du virkelig elsker ham så må du bide i det alt alt alt for sure æble og affinde dig med at være hans ven, det er pisse hårdt i starten men det bliver lettere 🙂 men du skal ligge alle dine kærestefølelser på hylden og byttet dem ud med vennefølelser selvom det er svært og lidt mærkeligt i starten. men han fortjerner ikke dine kærestefølelser hvis han ikke kan gengælde dem 🙂 jeg håber bare du går det der er bedst for dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.