God Bless America!

Når I nu ikke kan få nye billeder (eller det vil sige, det kan I godt, det er bare af en Miriam med halvkronisk sovehår og voldhævede mandler, og det er vi vist allesammen bedst tjent med, at jeg holder for mig selv,) så må I få gamle billeder.

Her er det spam fra 2008, hvor jeg ikke bare var ung og smuk (hvad jeg selvfølgelig stadig er – i hvert fald smuk!), jeg var også urimeligt tynd (efter Miriam-standarder) på grund af post break-ups manglende appetit. Suk. Kom tilbage, smækre krop! At jeg sidenhen er begyndt at drukne mine mandesorger i chokolade i stedet for at sørgefaste, det er tydeligvis en større strategisk fejl!

Men hvorom alting er, så vil jeg mægtig, mægtig gerne tilbage til USA. Så sent som i nat drømte jeg, at jeg var i Japan, men kedede mig så fælt, at jeg besluttede mig at flyve til Staterne, hvor jeg lykkeligt fejrede Halloween og badede i candy corn

Kommentarer (2)

  • Juhuu Florida 😀 (kunne med det samme se det på kasketten 😉 ).

    Men ja det er altså ret deprimerende med sådan nogle gamle billeder. Forbandede også godt og grundigt alt det B&J og andre ulødelige ting, jeg fik konsumeret i staterne, efter at have kigget mine før-USA-billeder igennem. Ondt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.