Apropos Bridget Jones

Det her er mig i disse dage. Bortset fra smøgen. Ikke at jeg ikke har lyst til at ryge, det har jeg bestemt, men min hals gør hamrende ondt, så det ville med garanti medføre smerte og så hosten, som så ville medføre yderligere smerte. Så jeg nøjes med dyne og varm kakao. Og kanelgifler.

Men altså. Jeg er syg og asocial og er derfor begyndt at læse Bridget igen. Eller, begyndt er måske så meget sagt, for jeg er halvvejs igennem bog to allerede. Jeg bliver altid smittet af hendes skrivestil, når jeg befinder mig i hendes univers, så hvis jeg begynder at undlade subjekter/grundled (afhængigt af jeres grammatiknørdniveau) i mine sætninger, så er det altså derfor.

Vidste I i øvrigt, at der er en tredje film under bearbejdning? Jeg er mægtig begejstret, men overvejer at skrive til Helen Fielding og påpege, at så skal vi altså også have en bog til. Because we’re worth it!

Jeg runder af med et glimrende citat, som passer ekstra godt ind efter den sidste uges tids mandeforvirring: “Hele London København vrimler med par, der går foråret vinteren i møde hånd i hånd og boller med hinanden, bolle, bolle, og planlægger skønne miniferier. Er dømt til at være alene resten af livet. Alene!”

Ikke fordi jeg vil bolle, for I Guder, det er et grimt udtryk, men mere fordi det er årevis, siden jeg sidst var på miniferie med en mand. Måske skulle man alligevel kaste sit korpus ud på kødmarkedet igen? Brrr…

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.