Fordi mænd ER røve!

Healing time

Jeg fik en del spøjse blikke, da jeg tidligt på eftermiddagen satte kursen mod SuperBest. Måske kunne folk se, at jeg havde mord i øjnene – selvom det nok er mere sandsynligt, at de gloede, fordi selv samme øjne var knaldrøde og hævede, som havde jeg tiltrukket mig tre x fåresyge. Gråd er sundt for sjælen, men ikke så meget for forfængeligheden.

Ovenstående er, hvad jeg kom hjem med, og om lidt vil jeg gå i køkkenet og transformere det til et festmåltid af dimensioner. Skæbnens ironi vil nemlig, at jeg har en aftale i aften med en af mine tætteste piger, og der er helt ærligt ikke meget en mand kan gøre, der ikke kan fjernes igen med en flaske rødvin og en gang jeg-er-sød-og-dejlig-det-er-ham-der-er-en-idiot-ja-det-er-så. 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi mænd ER røve!