Fordi mænd ER røve!

Nogle gange bliver jeg spurgt, om jeg ikke er en smule kynisk, når det kommer til det modsatte køn. Og jo, det er jeg helt bestemt. Men man opnår ikke kynisme på mit niveau uden at have noget at have det i. Og nu skal jeg selvfølgelig nok spare jer for skræmmehistorier om løgne og utroskab, så lad os bare holde os til, at der skal en hel del til, før jeg stoler på noget som helst med to ben og en penis…

På det seneste er der en bestemt mand, som har kæmpet ret hårdnakket for at opnå et form for tillidsbånd med mig. Det har været en hård proces, for jeg er skeptisk og mistænksom. Men vi nåede et stykke vej. Og nu når vi ikke længere, for pludselig sagde det haps! Det der internet sladrer om slemme mænd. Bah. Jeg er så træt af det, jeg orker ikke engang at blive vred, skuffet eller trist. Men jeg bliver det alligevel, for det kan man ikke selv styre.

Så nu kommer min mandag altså til at gå med at lave voodoo-dukker og sende onde, onde tanker af sted mod røvhulsindividet. Kæft, et forvirrende indlæg. Må jeres uge starte noget bedre end min!

Kommentarer (5)

  • For dælen hvor har jeg i mange år haft det på præcis samme måde og vupti, så stod han der.. ham der, hvor man ikk behøver at spille et spil, ham der ikk gad den der leg “hvem kan være længst tid om at svare”, ham der, der gider kæmpe for tingene og acceptere mig på godt og ondt.. er sikker på du nok skal møde din ham og indtil da, så ud med dem lige så snart du får den der fornemmelse i maven om at noget ikk er som det skal være for den har som oftest ret

    /Sanne
    hrogfrudk.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.