You’re Back!

Alle, der blogger, siger altid, at de blogger for deres egen skyld. Og det er lidt noget fis. Jeg mener, selvfølgelig blogger man, fordi man synes, det er sjovt, men det ville jo være væsentligt mindre sjovt, hvis man ingen læsere havde og intet feedback fik.

Det har jeg i høj grad opdaget det sidste 1½ døgns tid, hvor Bloglovin’ har været en røv og ikke hentet mine nyeste indlæg. Så gik det alvorligt ned ad bakke med besøgstal og ditto med kommentarer, og det var da slet ikke sjovt… Det er heldigvis (forhåbentligt!) slut nu.

Men så var det, at det gik op for mig, at jeg måske ikke helt sætter nok pris på jer søde mennesker, der finder jer i sko-, Frank- og forvirringsspam. Sandheden er, at det slet ikke havde været lige så behageligt at bo i blogland uden jer. Så derfor tak, fordi I gider mig. Sådan helt oprigtigt. *Cue the violins*

Kommentarer (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.