Fugly Shoes #1

Ny kategori. Fordi selvom sko er fantastiske og danner et solidt grundlag for min livsglæde, så findes der nogen, der er grimme. Faktisk findes der rigtig mange. Og eftersom jeg er blevet virkelig glad for at bruge bloggen til at pege fingre og grine, (og I tilsyneladende synes, det er halvunderholdende at læse om det,) så går vi all in på wtf…

Item #1. Ta-dah! Et floralt helvede af dimensioner. Mormors sofa kombineret med en million håndholdte blomster-vindmøller. I ved, de der, der sidder på en pind, og når man puster på dem, så drejer de rundt? Det værste er næsten, at det er Nicholas Kirkiwood, der står bag. (Har spammet med ham fx her, her og her.) Min skogud, min mentor, kongen af god smag, what have you done?! De er kreeret til Erdems seneste runway, hvilket på sin vis undskylder deres craziness lidt – runwaysko er jo altid over the top, jeg ville bare ønske, at det ikke betød, at man var nødt til at gå amok med en limpistol for at opnå en OMG-reaktion.

Men altså. Skodelen af internettet (som ikke er så lille igen!) har tilsyneladende forelsket sig hovedkulds i dette monstrum, som lige nu er available for pre-order til den nette sum af $1495. Nej, nu må jeg le. Ha ha. Skal vi virkelig elske alt, der er grimt, bare fordi det er originalt eller innovativt? (Man Repeller, I’m looking at you!)

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.