Wang vs. Nelly (den kælling!)

Inden vi når det egentlige indlæg, så er jeg nødt til lige at plukke en generel høne med Nelly. Altså bare til jer. Jeg er ret sikker på, at de er ligeglade med, hvad jeg har at sige. Exhibit A: Jeg får en mail fra dem (Nelly altså) om, at de har kjoler en masse til 200 kroner, og om jeg ikke lige skulle kigge forbi? Tjoeh, det kunne jeg da snildt. Jeg har alligevel pt små, vrede mænd inde i min hjerne, der hamrer på mine nerver med vellyst, og jeg laver derfor ikke så meget andet.

Men ak. Da jeg kom ind på Nellys side, blev jeg fælt skuffet over udvalget. Ikke mængden, næh, der var skam rigeligt at vælge imellem, men over at alle kjolerne var ens. Altså selvfølgelig ikke ens-ens, de havde bare allesammen samme æstetik… Eller mangel på samme, om man vil. Jeg sværger, man kunne have taget hvilken som helst kjole fra hvilket som helst afsnit af Jersey Shore og smidt den ind i bunken – I ville aldrig have opdaget det! Lidt for farverige kjoler i lidt for tvivlsomt materiale, der viser alt for meget hud.

Selvfølgelig er jeg med på, at der er tale om festkjoler, og de ikke regner med, at man skal gå i banken i den slags. Og selvfølgelig er jeg med på, at alle de lækre mærker, som Nelly også forhandler, ikke ryger i bunken med kjoler til 199 kr. Men honestly, hvornår blev Nelly så… Tacky? Jeg synes, der var engang, de var go-to sitet for de nyeste tendenser til high street-priser, men de sidste par gange jeg har handlet der, er jeg simpelthen blevet så skuffet. Jeg synes, kvaliteten halter gevaldigt, og udvalget lugter af kinesiske sweatshops.

Eller er det bare mig? Er jeg bare blevet for gammel eller tyk til at gå i alt det dersens nymodens noget? Er det i virkeligheden det, de unge vil have? Hvad siger I?

Og så kommer exhibit B, som egentlig skulle have haft fokusset i dette indlæg, men som altid, når jeg slipper min indre brokker (Get it? I stedet for blogger! Det er jokes, jo!) løs, så blev det lidt langt… Men altså. Nelly er også begyndt at få et fælt rygte for at hugge andre designeres designs. (Jeg har nævnt det fx her og her.) Bevares, det er en hårfin grænse, især hvis man hører til high street’en, men hvis I vil af med sådan en rygte, Nelly, så skal I nok ikke snuppe et så originalt og populært design som Alexander Wangs “Kirsten”-taske…

Hvordan står det til med jer og Nelly? Er I med på en hater, eller er det stadig helt lovey-dovey?

Kommentarer (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.