Yndlingsblogs/anbefalinger

Jeg er blevet spurgt, om jeg ikke kunne tænke mig at lave nogle bloganbefalinger, og det kunne jeg da i hvert fald! Jeg har rigtig mange blogs på min Bloglovin’. Altså som i åndssvagt mange. Nogle læses ofte, andre ind imellem, visse kun i perioder og enkelte kun når jeg er i det humør.

Nogle bestemte blogs læses hver eneste gang, der kommer nyt. Det er blogs, hvor indhold, personen bag og skrivestilen går op i en højere enhed. Som sprognørd går jeg ret meget op i, at der er lagt arbejde i ord og ikke kun billeder. Så begynder jeg at kede mig. Fx er en blogger som Elin Kling jo enormt inspirerende i sin stil, men hendes blog mangler i den grad personlighed, hvis jeg skulle fanges helt ind i hendes univers.

1. SilleWho?

Jeg er besat af SilleWho for tiden. Hun er en forholdsvis ny yndlingsblog for mig, men jeg tosset med hendes humor, selvironi og hendes mix af indhold i sine indlæg. Hun skriver ret personligt og er ikke bange for at udstille sine svagheder eller forvirring, hun skjuler aldrig sin afhængighed af kaffe, smøger eller t-shirts fra H&Ms herreafdeling, og i det hele taget er hun gennemgående sej. Hendes stil ligger miiiiilevidt fra min, men det gør mig absolut intet, og det må om noget være tegn på succesfuld blogging.

2. ROCKPAPERDRESSES

Cathrines blog opdagede jeg ved et rent tilfælde, da hun i nattens mulm og mørke sneg sig ind blandt Bloggers Delights premium bloggere. Hendes stil ligger noget tættere på min end Silles, men igen er det sprog, personlighed og humor, der har holdt mig fast. Der bliver altid storsmilet på outfit-billeder og spammet med puggen Frida, og i det hele taget er det bare en blog, man bliver glad i låget af at læse.

3. Killer Colours

Dette er egentligt en repeat-anbefaling, men Viola fra Killer Colours er og bliver min absolutte yndlingsbeautyblogger. Hun er svensk, men skriver også på engelsk – udførligt, i stedet for én sølle sætning pr. indlæg, som mange tosprogede blogs prøver at slippe af sted med. Hendes billeder er geniale, hendes looks gennemførte, og hun bruger altid en blanding af dyre og billige, kendte og indieprodukter, så alle kan være med.

Hvad er jeres yndlingsblogs, og har I nogle anbefalinger til mig? Jeg er altid klar på at føje til samlingen! 🙂

Kommentarer (3)

  • Jeg har det ligesom dig – en blog er et skriftligt medie, og derfor forstår jeg ikke blogs hvor det er tydeligt at den skriftlige indsats er minimal.

    Derfor læser jeg også mange blogs, hvor bloggeren ikke nødvendigvis har samme stil som mig, men skriver godt og generel gør et godt stykke arbejde.

  • Enig i forhold til Rockpaperdresses (altså ikke at jeg er uenig i de andre – dem har jeg bare ikke tjekket ud – endnu…)! Man blir i dødgodt humør af hendes oftest lange indlæg og sprudlende humør – og så er hun hamrende ærlig og personlig! Og jeg opdagede den også først, da hun dukkede op på Bloggers Delight! Ihh hun er go!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.