Yndlingsblogs/anbefalinger

Trends, jeg ikke forstår

Jeg ville egentligt have kaldt indlægget: “Trends, jeg hader”, men så blev jeg enig med mig selv om, at der heller ikke er grund til at pisse folk mere af end nødvendigt… 😀

Nogle trends er ikke mig. Det er der faktisk en del, der ikke er: Bikerboots, westernlooket, skinny jeans, kassefrakker – to name a few. Men det er trends, jeg sagtens kan forstå, andre er fascineret af, og som jeg synes er fede, når de får de rigtige rammer. Men så er der de trends, som jeg ikke forstår. Som jeg synes er uklædelige, mærkelige eller direkte hæslige… Til alle mennesker. Og dem vil jeg gerne bitche lidt over nu. 😉

1. Hæsligheden over dem alle. Inspirationen bag hele dette indlæg. Den famøse neonhalskæde fra H&M.  Hver eneste gang jeg ser en ny blogger præsentere den her for sine læsere, overvejer jeg, hvad mon hun er på? For jeg kunne godt forestille mig, at sådan en gang LSD kunne få neon og kæmpestore, fake diamanter til at fine ud sammen. Guderne ved, at det er der intet andet, der kan. H&M har ellers virkelig prøvet. (I denne kategori hører også alle andre plastic-sten + neon-smykker. Der findes ikke én eneste klædelig af slagsen. Ikke én.)

2. Farverige regnjakker, fx fra Danefæ. Regntøj er ikke sexet og bliver det næppe aldrig, men hvorfor det skulle gøre møgvejr bedre at klæde sig ud som et trafiklys, er mig en gåde. Det ligner forvokset børnetøj. Og det gør det bare.

3. Octopus-tasker. Det var had ved første blik. Læderlapper i alle regnbuens farver sat sammen til, hvad der bedst kan beskrives som oldemors quiltede tæppe i taskeform. En mosaik af hæslighed. I just don’t get it.

4. H&M cap’en, som får mere og mere opmærksomhed for hver dag, der går. Jeg kan godt finde på at gå med kasket, men så er det på den der casual lækre jeg-lader-som-om-jeg-ved-hvilket-sporthold-jeg-har-på-hovedet-agtige måde. Jeg ved ikke, hvad den her cap symboliserer. Jeg savner 80’erne? Jeg har en plastic-fetisch? Hjælp, jeg skal giftes?

5. Jeg er all for DIY, og jeg har slet intet imod arm party-trenden, men de her? Det er jo ikke armbånd. Det er snore med møtrikker i. Hvor dum tror I egentlig, jeg er?

6 . Tilbage til regnvejstilbehør, der prøver at være lækkert. Jeg skal selvfølgelig erkende, at når det kommer til det lidet flatterende fodtøj kendt som gummistøvler, så ligger både Hunter og Ilse Jacobsen bestemt i den pænere mindre grimme ende. Men de er stadig gummistøvler! De skal bæres når det regner eller lige har regnet, de er ikke dine nye “megaseje” vinterstøvler, og de er ikke et fashion statement på en solrig dag.

Aaaarh. Nu har jeg det meget bedre. Hopper I ikke med på brok-vognen? Hvilke trends kan I ikke forstå?

   

22 kommentarer

 • […] i fællesskab at pege fingre af hinandens sære smage i kommentarfeltet. Det var en fest! Der er et, to, tre, fire tidligere indlæg i serien, og mange af de gamle trends er heldigvis stilnet af […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skriver det hele med et glimt i øjet, men hvis folk alligevel bliver stødt, så må de jo læse blogs et andet sted. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, jeg eeeeelsker Kenzo! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I det hele taget skal man jo bare ikke gå med tennissokker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er slet, slet ikke mig, men jeg synes alligevel, de giver meget god mening til nogle mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaa! Årj, de er også grimme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bahaha! Præcis! Hey, du går i grimme ting, men, du ved, no offence! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dit indlæg! Det er nemt at støde ens læsere. Så det var også KUN fordi jeg ikke kunne holde det tilbage, at jeg forleden skrev om ble-røvs-bukser og gammeltrøjsfnuller på min blog. http://www.stiltjek.dk/2012/09/ser-min-rov-stor-ud-i-de-her-bukser/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mere eller mindre enig i alt i dit indlæg (dvs. armbåndene synes jeg er fine til det rette outfit – der er bare et kæmpe overforbrug af dem i blogland). Men jeg er især enig ift. den grimme neonhalskæde fra H&M. Jeg forstår ikke, og har aldrig forstået hvordan nogen kan synes den er pæn!? Jeg vil, ligesom Lena og Line, tilføje wedges sneakers, hvilke jeg også selv har brokket mig over i et indlæg tidligere i dag. De gør intet godt for nogen. Men alle har sin egen smag, og sådan skulle det helst også være 🙂

  C
  http://www.byhoest.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha “hjælp jeg skal giftes”. Hvor er du sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Fatastisk, hvert og eneste item du har nævnt har jeg samme holdning til (måske bortset fra regnfrakken – jeg ville aldrig selv hoppe i den, men det er da meget festligt) :)!

  ALLE (eller i hvert fald de fleste) bloggere har den afskylige neon halskæde, jeg synes virkelig den er klodset og grim, men hver sin smag 🙂

  Det værste er virkelig folk der giver 2.000kr. for en snor med møtrikker, come on? Jo jo.. Det er sikkert smart, men snor og møtrikker – 2.000 bananer?! Don't get it!

  Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, elsker mine Hunters, men er enig i at de ikke skal på i solskin 😉
  Møtriksmykkerne synes jeg nu heller ikke er direkte grimme, jeg er bare (mere end) træt af at se på dem 🙂 – Hvilket også gælder for hvad som helst med Kenzo logo på! GET OVER IT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ps. no offence, selvfølgelig 😀 haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er fuldstændig enig i alle punkterne, jeg er heller ikke til hverken hidsig neon, “hvad-gemmer-fars-værktøjskasse-mon-på-smykker eller regntøj med kækt ugleprint. Jeg forstår heller ikke de nye sneakers med kilehæl eller de der Nike Free sko, der ligner at sålen er et tandsæt. Og jeg bliver irriteret når jeg ser teenagere med bukserne nede i tennisstrømperne, især hvis de også har ballarinasko på samtidig. Puha så kom jeg også af med lidt galde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha Miriam! En trend som jeg til min død aldrig, aldrig, aldrig kommer til at forstå er Isabel Marant Wedge Sneakers… Oh shit, hvor er de grimme – og oh shit, hvor er der mange bloggere, der flasher dem igen og igen som det fedeste i deres sko-skab… Why?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er fuldstændig enig! Hvor er det vidunderligt at der findes en kritisk blogger der ikke bare gør som alle de andre. Du er herlig – bliv ved med det! 🙂 jeg forstår personligt ikke nogen af de nævnte i indlægget, og de der jakker der ligner får, som de andre blogger om lige nu. Tilbage i stalden med det!
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der kunne skrives tykke bøger om hvad jeg ikke forstår, men det mest idiotiske er helt klart kasketter. Jeg begriber det ikke! Lige meget hvor den er fra og hvem der har den på. Kan du ikke bare tage en sæk over hovedet, hvis du ikke kan lide at se på det?
  Lige meget hvordan du ser ud, kan en kasket UMULIGT pynte – helt ærligt, hvor grim tror du lige selv du er?

  Men øh, ja. Er også enig i resten (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er enig i de ting. Just don't get it. virkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke trenden med ''sneaker-wedges'', eller hvad man nu kalder dem. 🙂 Jeg elsker høje hæle, men så skal de altså kunne ses, og ikke gemmes i en træningssko. :-/

  Men er nu også enig med dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neon farverne.. Det kan godt være at jeg er konservativ.. Men ej.. Det kan jeg ikke vende mig til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan kun være enig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsblogs/anbefalinger