Jeg er jo Bridget Jones #51

[vimeo http://www.vimeo.com/50468905 w=800&h=550]

Jeg nåede lige omkring halvanden times søvn efter dette mesterværk af en video, så kunne jeg ikke længere ignorere min telefon, der ringede for tredje gang. I den anden ende var min søde, lille niece, som gerne ville på besøg, mens hendes mor tømte et lagersalg på Østerbro for børnetøj. Tømmermændene skreg: “Sig nej! Sig NEEEEEJ!”, så jeg spurgte pænt Therese, om jeg lige kunne få lov til at tale med hendes mor, men fik svaret: “Nej, hun kører lige bil.”

Og fordi jeg er svag og ikke kan nægte en lille pige at være sammen med sit store idol (læs: mig), kom det dermed i stand, at jeg ti minutter senere påbegyndte et par timer fyldt med neglelak, Aladdin og et brændende ønske om pomfritter…

Kommentarer (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.