Tjek lige, hvor sej jeg er!

Ta-dah! Her er så det endelige resultat af mit første syprojekt. Det kom sig af, at jeg havde lagt en ordre hos Topshop, hvor jeg var godt tilfreds med hele bunken undtagen nederdelen til venstre, som var liiiiige i det korte i forhold til, hvad klæder mine lårbasser. Den var imidlertid ret billig, så det ville ikke kunne svare sig at sende den tilbage med portoprisen til Engeland og så’n.

Jeg tog derfor et smut i Stof 2000, hvor jeg nappede noget pleather, som jeg så har syet på forneden og dermed ændret både længde og udseende. Up close er der ret meget hot mess over syningerne, men på afstand er det da meget pænt, ikke? (Det er et retorisk spørgmål… Jeg er pavestolt og vil kun have rygklap!)

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.