Teaser

Tjek lige, hvor sej jeg er!

Ta-dah! Her er så det endelige resultat af mit første syprojekt. Det kom sig af, at jeg havde lagt en ordre hos Topshop, hvor jeg var godt tilfreds med hele bunken undtagen nederdelen til venstre, som var liiiiige i det korte i forhold til, hvad klæder mine lårbasser. Den var imidlertid ret billig, så det ville ikke kunne svare sig at sende den tilbage med portoprisen til Engeland og så’n.

Jeg tog derfor et smut i Stof 2000, hvor jeg nappede noget pleather, som jeg så har syet på forneden og dermed ændret både længde og udseende. Up close er der ret meget hot mess over syningerne, men på afstand er det da meget pænt, ikke? (Det er et retorisk spørgmål… Jeg er pavestolt og vil kun have rygklap!)

   

4 kommentarer

 • Hvor er det fint! God idé.

  Hvis du har lidt pleather til overs kan du lave ærmelapper til en cardigan. Jeg har selv lige syet stjernelapper på en kedelig basissag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte N.

  SÅ flot! (og jeg mener det faktisk ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Den er smadderfin. Vi vil se den på.. Vi vil se den på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser virkelig pæn ud! Og jeg vil uden tvivl give dig rygklap for den, det er sgu godt lavet, når det er så længe siden, du sidst har syet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teaser