New Love: Polishes

Jeg kunne selvsagt ikke lade det gode tilbud gå min snude forbi, og i dag ankom pakken fra LuxBeauty så. Fordi jeg er så fælt en tryghedsnarkoman, er jeg overordentligt dårlig til at prøve nye ting – selv når det gælder noget så smertefrit som neglelak! Men når jeg bruger gavekort og koder, så får jeg sådan en rar følelse indeni… Som om jeg shopper gratis. Og så er det ikke lige så farligt at eksperimentere! 😀

Derfor kastede jeg mig ud i hele tre nye mærker, der alle er favoritter blandt mine yndlingsneglebloggere. Hvordan jeg så har det med rent faktisk at have yndlingsneglebloggere, det er en anden snak. Jeg var mest spændt på at afprøve Deborah Lippmann. Jeg har kun haft dem på lynhurtigt for lige at teste farve og dækkeevne og kan derfor absolut intet sige om holdbarhed, men jeg virkelig begejstret! Kan jeg byde på swatches, eventuelt?

Jeg skal i øvrigt beklage, at min vanlige, hyppige bloggestil har fået nogle tæsk på det sidste, men semesterstartsgejsten er ved at dale, og det efterlader en hulens masse læsning! Jeg lover, at det kun er midlertidigt. 😉                

Kommentarer (3)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.