Jeg synes…

…At Lady Gaga er awesome. Så er det sagt. Jeg kommer nok næppe til at komme sodavandsdåser i håret eller bade i Cheerios af den grund, men sådan er vi jo alle forskellige. For nylig har Frk. Gaga taget på. Det kender de fleste af os vel til (især undertegnede, der er dronningen af yoyo-vægt). Forskellen er bare, at hvis vi tager 12 kg. på (hvilket Gaga efter eget udsagn har gjort), så har vi søde venner, der lyver og siger, at de “slet ikke kan se det”, hvorimod popstjerner kommer på forsiden af alle ugeblade i verden.

Så Lady Gaga har taget bladet fra munden og postede i går ovenstående fire billeder af sin nye krop (damn, pigebarnet må have været skinny før!) sammen med oplysningen om, at hun har kæmpet mod anorexi og bulimi, siden hun var 15 år. Hun lancerede samtidig A Body Revolution 2013, den nyeste i en række bevægelser – nok især rettet mod hendes yngre fans – der er dannet med tanke på accept af andre og sig selv, præcis som man er. Kæft, det er sejt, at hun gider at bruge kræfter på sådan noget… Og at hun går i spidsen som et godt eksempel.

Så jeg gentager det gerne: Jeg synes, at Lady Gaga er awesome!

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.