Frank med Frank påAnkomsten af min iPhone betyder mobilbilleder i væsentligt bedre kvalitet på bloggen. Yay for det! Men hvis jeg skal være helt ærlig, så savner jeg allerede lidt min gamle telefon. Den skulle kun oplades en gang hver 14. dag, hvorimod Mr. Greedy allerede har krævet mere strøm 4 gange – og jeg har ikke engang haft ham en uge! Som en hyldest til min gamle, trofaste mursten får I derfor en kollektion (sådan, mode-agtigt ord, så kan jeg stadig påstå at være en modeblog-ish) af mobilbilleder, jeg har valgt at kalde: “Frank(l)y, I love you“. For in all honesty, så var Franken jo det mest brugte motiv.

Også fordi så har jeg billederne, hvis min computer skulle crashe igen.

Comment

  • Hæhæ katte kan sove det sjoveste steder!! Elsker billedet med den stribede sofa – det ser så ukomfortabelt ud, men Frank ligner ikke han er synderligt plaget af det! 😀 Ser frem til en masse fine mobilbilleder (også af Frank'en!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.