Test: E.l.f. Lip Stain

For lidt halvlang tid siden, benyttede jeg mig af en af e.l.f.s utroligt mange koder og hev en pæn bunke produkter med hjem til samlingen. Jeg har siden testet deres matte overlak og deres neglebåndspen og var rigtig fint tilfreds med begge dele.

Nu er turen så endelig kommet til deres nye lip stain (eller lip tint, som de hedder de fleste andre steder). Jeg skriver nye, fordi de har et andet produkt, der også hedder lip stain, men egentlig ikke er det (selvom de nu er fine alligevel). Dem testede jeg sammen med en ordentlig bunke andre læbedimser her.

De nye lip stains er, som lip stains er flest: En slags tusch fyldt med flydende farve, som man maler på læberne, hvorefter farven trænger ind i huden. Jeg er ret stor fan af konceptet, fordi det giver et meget mere naturligt look end almindelig læbestift, og man kan give gentagende lag, hvis man ønsker en kraftigere farve. Ovenfor ses alle fire lip stains, e.l.f. pt har i deres sortiment.

Generelt er det et produkt, jeg virkelig vil anbefale. Farverne holder rigtig godt – faktisk har jeg totalt smadret mine læber af at tage disse billeder i dag i et forsøg på at få al farve fra den foregående af, inden jeg prøvede den næste. De er nemme at påføre: Kan du male bare nogenlunde inden for stregerne normalt, så kan du påføre en lip stain. Der er ikke sådan en “forseglende” læbepomade-ting med disse, som der fx er til de der Rimmel-lip tints, vi er blevet spammet med fra Bloggers Delight-pigerne på det seneste, men min erfaring siger mig, at man bare kan bruge almindelig læbepomade eller vaseline eller lipgloss eller whatevs.

Det eneste negative er, at der ikke er voldsomt stor nuanceforskel på nogle af farverne. Det er næppe nødvendigt at investere i alle fire varianter. Som billederne viser, er de sidste to farver nærmest identiske, når de først kommer på. Men altså, de koster 23 kroner stykket og er mindst lige så fine som alle andre lip tints, jeg har prøvet, så jeg ser ingen grund til at betale tre gange så meget et andet sted.

E.l.f.s lip stains kan købes lige her.

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.