Smilet snyder…

Så gik den ikke længere. Jeg ved godt, jeg ikke kan tillade mig brok, fordi jeg har har haft ferie i månedsvis, men ih, hvor er de fløjet af sted og i dag stod den så på semesterstart. Jeg har kun to fag, fordi jeg er på kandidaten, så det er ikke just, fordi mit skema er hårdt, men jeg bryder mig ikke om det der med at skulle købe nye bøger hver uge. Det æder sig ind i mit tøj-budget!

Er der andre, der er startet nu her, eller er I allesammen arbejdende folk eller måske unge og lækre og har været i gang på noget gymnasie-agtigt i lang tid nu? Det kunne være skægt at høre, hvad I render og laver til daglig. 🙂

Kommentarer (12)

  • Jeg startede i sidste uge på Aalborg universitet selvom jeg bor i Aarhus. Bliver nok snart nødt til at flytte da det allerede er ved at tage livet af mig, at tage toget kl 6.22 om morgenen. Elsker at følge din blog. Vil du måske lave nogle “skole-outfits”? Synes tit at man mangler inspiration til det daglige og især til kl 5.30 om morgenen når tøjet skal vælges.

    knuuus

  • Jeg er 4.års studerende på læreruddannelsen og er dermed færdig sådan… lige om lidt faktisk! De sidste tre år er fløjet forbi og jeg glæder mig rigtig meget til at blive færdig! 🙂

  • Jeg trœkker lige ferien til 26. september (hvilket betyder, at der først kommer SU fra oktober – bah), men det er nu ikke fordi, der er meget afslapning pt..
    Ps., dit hår er voldsomt pœnt på billedet ^-^

  • Yikes, det er tidligt! Og jeg har ondt af mig selv, fordi jeg skal møde kl 11 om torsdagen. O_o Jeg skal se, om jeg kan få bikset nogle outfits sammen. Tak for forslaget, det er dejligt med ønsker! 🙂

  • Haha, det er nu heller ikke, fordi det går alt for godt. Matematikken er fin i perioder, men godt nok også dum og svær på andre tidspunkter. Desuden er jeg vidst ikke lige programmeringstypen, jeg synes i hvert fald, at de forskellige sprog har lidt svært ved at sætte sig fast 😉

  • Et stik folkeskolelærer med her. Har lige startet nyt job op og ærlig talt har jeg det lidt som dig med børn lige nu. Heldigvis går det nok over når tingene er faldet lidt til ro. 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.