Lidt om neglepleje

Der var engang, hvor mine negle var store og stærke, og jeg altid med sikkerhed i stemmen kunne råbe: “Mine negle kan tæske dine negle!” efter de andre børn på legepladsen. Det ændrede sig lynhurtigt, da jeg opdagede neglelak.

I lang, lang tid måtte jeg se frustreret til, mens mine negle flossede og knækkede ved den mindste brug af mine hænder, indtil jeg en dag i juni fik nok og tog en tur i Matas efter hjælp. Jeg kom hjem med Sally Hansens vidundermiddel, som er en olie til negle og neglebånd. Den har jeg brugt dagligt(-ish) lige siden, og forskellen er enorm. Det er i øvrigt den samme, første flaske på billedet, så den er også utroligt drøj i brug – bestemt en investering værd til 80 kr., eller hvad den kostede.

Siden investerede jeg også i en cuticle pen fra e.l.f., som koster lige omkring en slik og virker forbøffende godt mod grimme neglebånd og neglerødder. 5 sture point fra mig!

Til sidst købte jeg håndcremen fra Vaseline til lige at smide på i ny og næ for at give fugt og som minimumspleje, hvis der lige skulle være nogle dage, hvor jeg ikke har tid til (læs: gider) det helt store neglepleje-show.

Jeg har været svært begejstret for resultatet af disse produkter i samspil med hinanden, men som med så meget andet er stikordet her regelmæssighed. (Ja jaaa, vi er allesammen dårlige til det, men det virker!) Der gik over en måned, før jeg begyndte at ordentlige resultater, men de kom altså! 😉

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.