Jeg pønser på...

Today’s Nails / Aug. 31.

Ny neglelak igen. Ikke helt det mærke jeg havde forventet, dog, for da jeg frejdigt tog op i Super Best i går eftermiddag for at score mig nogle billige Essie, var der totalt udsolgt. Som en lille trøstepræmie til mig selv (udover den Milky Way, der røg i kurven i stedet, ahem), smuttede jeg forbi Matas på hjemvejen og samlede den her laban op.

Farven hedder 609 Divine Indigo og er en smuk, smuk blå-lilla farve med en smule shimmer i. Det er en af de her farver, der changerer en anelse afhængig af lyset og derfor er mega irriterende at fotografere. På billedet her ser mine negle fx meget blå ud, men hvis I fokuserer på lakken i flasken (flakonen? Hvad hedder det ved neglelak?), kan I fornemme den egentlige farve. Meget flot farve, og meget anbefalelsesværdig til 40 kr.!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg pønser på...