2 x Essie-tip

New Love: Wrap it Up!

Jeg har længe været på jagt efter en enkel, sort wrap dress, men det har været en overraskende besværlig opgave. Så da jeg faldt over denne på den eKajen af alle steder, besluttede jeg mig for at tage chancen… Og det var en klog beslutning. Som de fleste af mine beslutninger jo er… 😉 Normalt er kvaliteten af eBay-tøj tvivlsom at best, men den her kommer rent faktisk fra en britisk sælger, og kvaliteten er derefter. Kjolen er lavet af 97% viskose og 3% elastan – intet polyester-pis her – og stoffet er blødt, tungt og lækkert og falder flot.

Det bedste er som altid ved eBay prisen, der ligger på £15 og så er der £3.5 i shipping oveni, men det er stadig under 200 kr. for en kjole, som jeg bestemt kommer til at bruge meget i fremtiden. Og ja, I skal nok få billeder, men jeg skal lige have fingre i sådan et smart kamerastativ først. Har I et, er det godt, og hvad er det i så fald for et?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 x Essie-tip