Anbefaling: Vichy dagcreme

2 x Essie-tip

I må undskylde, hvis jeg tip-spammer lidt i øjeblikket. Jeg kan ikke helt lure, om det er trættende eller rart, at jeg deler ud af den slags?

Nå, men efteråret er jo kun et par dage væk, og det er en ganske glimrende undskyldning for at stæse ud og investere i nogle nye neglelakker. Klædeskabet er trods alt ikke det eneste, der skal opdateres til en ny sæson! 😉 I den forbindelse er der hele to steder der i denne uge sætter undertegnedes yndlingslakker ned med 60%.

Det første sted er billigvoks, som har 6 farver at vælge imellem til 39 kr., de resterende koster 79 kr. Det andet sted er noget så random som SuperBest, der torsdag-lørdag serverer et ukendt udvalg Essie til 39,95 kr. Jeg er ret dårlig til at trawle tilbudaviserne igennem, så tak til min dejlige mama for det tip. Jeg skal helt sikkert et smut forbi og se, om der er noget lækkert… Det er jo portofrit! 😉

   

5 kommentarer

 • Anonym

  Tak for tippet 🙂 Jeg fik købt to stk., men de havde nu ikke et kæmpe udvalg, så du behøves ikke at ærgre dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, de var totalt udsolgt i min SB i dag, men det kan selvfølgelig være, de er mindre populære i Tønder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Havde du held med det? De var totalt udsolgt i min. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt vœre, at Sønderborg har både Føtex, Bilka og H&M (…alle de vigtige steder, jo!), men lige en SuperBest mangler vi – Tsk! Gad ellers godt have snitterne i sådan en fin lak. Må se om jeg kan rulle forbi, når jeg skal til Tønder på fredag (fordi Tønder er jo verdens navle, det ved alle). Tak for tip!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor lækkert skal klart forbi superbest imorgen:D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Vichy dagcreme