Tip: Cheap-ass Nelly sko

Det er vist tilpas lang tid siden, jeg sidst fablede om Chalki til, at jeg kan tillade mig at gøre det igen… Og så smider jeg lige Chalkis metalglade halvbror, Jade, oveni, nu vi er i gang. For det er virkelig en pæn sko, jeg er ubeskriveligt glad for mine, og nu er der altså Nelly-sko i store mængder til 119 kr. pr. par ovre hos Members, hvor altså både Chalki og Jade er til at finde. Så hvis I ikke er medlem, så er now as good a time as any… Eller bedre, faktisk!

Jeg regner med at smide Jade i min kurv i nude… Altså ikke fordi jeg er racist eller noget, men jeg har jo allerede Chalki i sort, og jeg vil gerne have, at min (sko)familie er lige så alsidig i farverne som Brangelinas er. 😀

Kommentarer (3)

  • ååhh hvis ikke jeg var definationen på “kegle i høje hæle” jeg sværger mit billede ville være der hvis der var en defination på det i ordbogen, så ville jeg helt sikkert hoppe på – men de ser jo bare så forfærdelig høje ud allesamen 🙁

  • Haha, fed måde at beskrive ens forhold til sko på – det er vel et eller andet sted også som en slags børn?! Og jeg tror så nok lige, at jeg hopper forbi og køber den metalglade udgave! PÆN!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.