Anbefaling: Vichy dagcreme

I ved, hvordan vi i blogland alle har forskellige favoritmærker, når det kommer til neglelak, fordi, hvad der duer på nogen, ikke nødvendigvis duer på andre? Well, når det kommer til hudpleje, kan du gange det faktum med tusinde, hvorfor det er et emne, jeg normalt styrer laaangt udenom.

Men nu er jeg faldet over et vidunderprodukt, som jeg bliver nødt til at dele med jer. Jeg døjer (især om sommeren) rigtig meget med varmeknopper, jeg har enormt sensitiv hud, og så kan jeg heller ikke se mig fri for urenheder. Det er aldrig lykkedes mig at finde en creme, der har kunnet afhjælpe alt det… Før nu. Den her creme fra Vichy holder simpelthen, hvad den lover… Og det har jeg helt ærligt aldrig prøvet før.

Jeg tror ikke, min hud har været så pæn, siden før jeg kom i puberteten! Det er et lille mirakel. Min concealer ligger i bunden af min make-up pung og tuder sig selv i søvn, fordi den så sjældent kommer i brug nu. Som sagt kan jeg ikke love, at cremen har samme effekt på jer, men går I og overvejer at skifte dagcremen ud, så har den her altså min fulde anbefaling.

Den koster 163 kr., hvilket måske er mere end nogen vil bruge, men den er ret drøj i brug og har sådan en smart pumpefunktion, så man kan styre præcis, hvor meget man vil have ud ad gangen. Vichy forhandles så vidt jeg ved kun på apoteket.

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.