A Pirate’s Life for Me

Skal der være temafest, så lad der være temafest! Det lykkedes mig at maskere udklædningen nogenlunde, indtil jeg nåede sikkert ind i søsterens bil, men så blev der også skruet op for halskæder en masse (som jeg havde brugt en time aftenen forinden på at vikle fra hinanden. Må virkelig anskaffe mig et smykketræ eller noget), tørklæde og meget overbevisende kunstigt ar. Bemærk i øvrigt at jeg helt reelt har et ægte ar under højre øjenbryn. Jeg er så badass. Og ja, på det første billede er jeg rent faktisk ved at sige: “Arrrr!!” Man er vel method actor blogger.

På mig har jeg mølædt (suk) kjole fra H&M, bælte fra Asos, tørklæde fra Becksøndergaard og enorme mængder mere eller mindre vintage halskæder. Støvlerne var min absolutte yndlingsdel ved udklædningen, men de var desværre mest på under rejsen. De er en skamløs Balenciaga knock off fra Steve Madden og er noget af det kæreste, jeg ejer… Og i øvrigt mit allerførste køb på eBay!

Kommentarer (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.