Congrats!

Hjælp!

Jeg har tøjkrise. Og normalt når jeg har tøjkrise, så har jeg altid et eller andet go-to outfit, jeg kan hoppe i, før jeg ender i fosterstilling foran klædeskabet… Men dette er ikke hvilken som helst tøjkrise. Jeg skal til temafødselsdag i morgen. Og havde det bare være en af mine venner, så kunne jeg jo bare gøre en lidt halvhjertet indsats eller – let’s face it – tage noget nedringet på. Men det er det ikke. Det er min nevø… Der fylder 3 år. Og sådan en lille skabning kan man jo ikke skuffe.

For at føje spot til skade, er temaet selvfølgelig ikke Mad Men eller andet lækkert, men pirat. Såeh… Er der nogen kreative mennesker/mødre derude, der har stået i denne situation før og ved, hvordan man smækker et piratkostume sammen med de remedier, man nu måtte have i hjemmet? Og hav venligst in mente, at jeg skal køre en time i S-tog i dette kostume og helst ikke vil have noget så pinligt på, at selv folk i Ishøj griner af mig. 😉

   

8 kommentarer

 • …Og så lige et generelt tak til folket for gode forslag. Det reddede lige min røv. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hej Kir! 😀 Jeg kan så oplyse, at BR er røv, når det kommer til piratudklædning, jeg var nødt til at købe en pistol, fordi der var en klap med i pakken, og det var den eneste de havde… Men den endte så også med at være en af de mest populære gaver, så det var jo fnt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sorry, der gik noget galt med linket, prøver lige igen http://www.ehow.com/how_6045961_make-pirate-costume-quickly.html
  Prøv om denne side måske kan være dig til hjælp.
  Ellers ville jeg helt klart svinge forbi Fætter BR og købe en øjenklap og et papsværd, det kan ikke koste mere end en halvtreller, og så lige smække et bordeaux, bredt tørklæde i håret, samt en masse guldsmykker… når jeg stod i opgangen ved festen altså 🙂 God weekend til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du har et fedt tørklæde, kan du tage det om hoved(:
  Er det eneste “råd” jeg har. Har aldrig klædt mig ud som pirat.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr til en sko hjemmeside(: Min mor har den samme give away kørende, som du også finder på min blog(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Masser af smykker, sidehestehale, løse skjorter, noget hvidt og rødt og stribet, og selvfølgelig sørøver-ar og skægstubbe tegnet med eyeliner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En skovmandsskjorte og en bandana samt et par store øreringe måske….? kunne du ikke tage dit eget tøj på og klæde om når du kommer frem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville nok gå efter gypsy looket – løst hår, et bordeaux tørklæde om hovedet – store guldøreringe i ørerne og gerne ankelkæder/tåringe hvis du har… Masser af smykker på arme og ben :0)
  Og så måske din lange kjole du flashede den anden dag – og et stort blomstret sjal?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Congrats!