Hjælp!

Jeg har tøjkrise. Og normalt når jeg har tøjkrise, så har jeg altid et eller andet go-to outfit, jeg kan hoppe i, før jeg ender i fosterstilling foran klædeskabet… Men dette er ikke hvilken som helst tøjkrise. Jeg skal til temafødselsdag i morgen. Og havde det bare være en af mine venner, så kunne jeg jo bare gøre en lidt halvhjertet indsats eller – let’s face it – tage noget nedringet på. Men det er det ikke. Det er min nevø… Der fylder 3 år. Og sådan en lille skabning kan man jo ikke skuffe.

For at føje spot til skade, er temaet selvfølgelig ikke Mad Men eller andet lækkert, men pirat. Såeh… Er der nogen kreative mennesker/mødre derude, der har stået i denne situation før og ved, hvordan man smækker et piratkostume sammen med de remedier, man nu måtte have i hjemmet? Og hav venligst in mente, at jeg skal køre en time i S-tog i dette kostume og helst ikke vil have noget så pinligt på, at selv folk i Ishøj griner af mig. 😉

Kommentarer (8)

  • Jeg ville nok gå efter gypsy looket – løst hår, et bordeaux tørklæde om hovedet – store guldøreringe i ørerne og gerne ankelkæder/tåringe hvis du har… Masser af smykker på arme og ben :0)
    Og så måske din lange kjole du flashede den anden dag – og et stort blomstret sjal?

  • Masser af smykker, sidehestehale, løse skjorter, noget hvidt og rødt og stribet, og selvfølgelig sørøver-ar og skægstubbe tegnet med eyeliner 😉

  • Sorry, der gik noget galt med linket, prøver lige igen http://www.ehow.com/how_6045961_make-pirate-costume-quickly.html
    Prøv om denne side måske kan være dig til hjælp.
    Ellers ville jeg helt klart svinge forbi Fætter BR og købe en øjenklap og et papsværd, det kan ikke koste mere end en halvtreller, og så lige smække et bordeaux, bredt tørklæde i håret, samt en masse guldsmykker… når jeg stod i opgangen ved festen altså 🙂 God weekend til dig.

  • Gud, hej Kir! 😀 Jeg kan så oplyse, at BR er røv, når det kommer til piratudklædning, jeg var nødt til at købe en pistol, fordi der var en klap med i pakken, og det var den eneste de havde… Men den endte så også med at være en af de mest populære gaver, så det var jo fnt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.