Kode-spam!

Jeg synes lidt, jeg er blevet spammet med koder (gode koder, endda!) fra alle sider i dag, og det gør mig helt ærligt lidt stresset, fordi jeg føler, jeg bør shoppe amok på alle hjemmesider, så der ikke er nogen, der hugger mine kups. Men ak, man is not an island, og det er jeg heller ikke, så måske I vil hjælpe mig?

Vi lægger ud med Shopbop, der, som billedet viser, giver yderligere 20% på varer allerede nedsat med 50% og 70%. Det er kun en god håndfuld dage siden, jeg savlede over gode udsalgsting derovre, så af sted med mig! Ingen lyd om, hvor længe denne ene dag varer, så skynd jer lidt for at være på den sikre side… Brug koden extra20.

Næst på listen finder vi Luisaviaroma, som også er ved at være godt træt af deres udsalgslager. Derfor giver de nu hele 25% off på den udgående sæson med koden FR25SS8. Dette tæller selvfølgelig også de rockerbillige KEDs, jeg før har tippet om, der nu koster nærmest ingenting… Og der er stadig gratis shipping! Koden udløber d. 28. august.

Jeg har nævnt e.l.f.s nyeste tilbud, men I får det lige igen. HOOT30 giver 30% rabat på ordrer over £20 (hvilket vil sige, I reelt kun skal af med £14) i dag fra kl 17 til kl 21.30.

Hos the Bodyshop kan du lige nu få hele 40% off med koden 40off. (De er så skide originale, når de skal finde på de koder.) Tilbuddet gælder frem til d. 27. august.

Hos H&M kan du få 25% på en valgfri vare med koden 9921, eller måske vil du hellere have 10% på hele din ordre med 9954? Hvis du er rigtig sneaky, kan du bruge dem begge to – men det er altså ikke altid, webshoppen vil være med til at kombinere koder. Koderne udløber d. 2. september.

Og sidst, men ikke mindst får I traditionen tro et NUS-nummer til sider som fx Topshop, der gerne giver studierabat, men ikke mener, at danske studiekort er gode nok… Så må vi jo låne lidt fra briterne. 😉 09689386509385584938

Kommentarer (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.