Mit bedste tip til markerede øjne

Step 1: Tag et tyndt lag mascara på. Helt tyndt. Det er bare lige for at markere din vippegrænse, så step 2 er nemmere.

Step 2: Påfør flydende eyeliner. Det er fuldstændig ligemeget, hvor grimt det er – det meste ryger af igen. Det vigtigste er, at du får det mast helt ned i vippegrænsen, så det ikke kan ses, hvor lineren slutter, og vipperne begynder.

Step 3: Tag en våd vatpind og kør den henover øjet langs vippegrænsen. Du vil helt automatisk fjerne størstedelen af eyelineren, men efterlade den mindste lille streg, som går i ét med dine vipper og snyder dem til at se længere ud, samtidig med, at den fremhæver dine øjne. Giv vipperne et lag mascara eller to mere, og voila! Lækre, men stadig naturlige øjne.

Før og efter

Jeg kan ikke helt tage credit for dette tip; jeg har lært det af min søde veninde, Josefine, og eftersom hun vist kigger med herinde fra tid til anden, må jeg hellere give hende æren, hvis jeg ikke vil have en skideballe… 😉 Men smart er det altså, og det gør en kæmpe forskel…

Kommentarer (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.