Mit bedste tip til markerede øjne

Jeg er jo Bridget Jones #45

1. Frank har fået en ny vane med at kravle rundt på mig. Jeg tror måske, vores forhold er ved at udvikle sig i en uheldig retning.

2. I går kunne jeg simpelthen ikke falde i søvn, fordi det var så bragende varmt. Alt, alt for varmt til at sove med dyne, men jeg kan ikke falde i søvn, hvis den ikke er over mig. Hvad er det for en underlige logik?!

3. Det lykkedes mig endelig at døse hen ved 6-tiden. Kl. 6.39 blev jeg vækket af naboen, der støvsugede. Wtf, forældre til småbørn?! Bare fordi I bliver skreget op ved daggry, behøver I vel ikke stjæle vi andres søvn??

4. Om morgenen (når jeg husker at spise morgenmad), spiser jeg altid A38 med müsli. Men ikke hvilken som helst müsli. Gudemüslien over dem alle! Den fås bare kun i Lidl, så da jeg fik nys om, at der var åbnet sådan en fætter i nærheden, besluttede jeg i torsdags at gå på jagt efter den. Tilsyneladende kender jeg bare stadig ikke mit nabolag særlig godt, for jeg endte på en rask cykeltur på omkring 8 kilometer.

5. Da jeg endelig fandt butikken, var min müsli udsolgt. Selvfølgelig. Havde jeg regnet med andet?

6. For noget tid siden ringede min mor og fortalte mig, at Ollie var holdt op med at komme forbi. Et par dage efter fandt hun et opslag i den lokale Netto fra en dame, der havde taget Ollie, som opfordrede til, at man henvendte sig, hvis det var ens kat. Helt ærligt! Man tager ikke bare andre folks kæledyr! Ollie havde halsbånd på, så det er ikke, fordi han var ejerløs.
Nå, men så i fredags fik jeg en sms fra moderen min om, at Ollie havde været på besøg igen. Den fæle dame var tilsyneladende blevet kontaktet af ejerne, og Ollie er nu fri til at være min mors besøgsven igen. Den nyhed gjorde mig så glad, at jeg stak en knytnæve i vejret, og højlydt råbte: “Yes!” … Hvad, jeg lige havde glemt, var, at jeg var i byen, og der var masser af folk omkring mig, som naturligvis spurgte nysgerrigt, hvad jeg var så glad over. Og så måtte jeg jo fortælle dem, at det var over en kat… Som ikke engang er min.

7. Jeg var i øvrigt i byen for at sige farvel til Yndlings-Kathrine, som forlader mig til fordel for Indien i 5 måneder… Og hun snupper en anden veninde med sig på hele rejsen og yderligere to de første fem uger. Hvem fuck er det meningen, jeg skal lege med nu??

8. En del af samtaleemnet den aften gik på alle de spændende ting, de skulle opleve, mens de backpackede rundt på må og få. Jeg burde nok være jaloux, men jeg kan simpelthen ikke forstå folk, der nyder at rejse på den måde. Jeg vil have mit eget badeværelse, rent tøj til hele min ferie og mulighed for at gå i høje hæle…

9. På et tidspunkt samme aften sad vi 5 piger omkring et bord inde på Sommersted alle med mobilerne fremme (fordi vi er så skide sociale). Jeg var den eneste uden en iPhone. Jeg følte mig, som om jeg var 13 år igen, og min mor lige havde sagt, at jeg ikke måtte få et par Buffalo-sko. Hyl!

10. Jeg var i øvrigt i byen den aften i flade sko for første gang i mit liv! Da jeg viste det til Kathrine, sagde hun: “Du bliver afhængig af det!” Jaeh, nej. Jeg følte mig utroligt lav hele aftenen, og havde vi ikke været på Sommersted af alle steder (høhø), så havde jeg også følt mig fælt underdressed.

11. For et par dage siden lå jeg og sov, da jeg halvt i søvne mærkede noget kilde på min kind. Jeg gik ud fra, det var en flue, så jeg klaskede ud efter den. Jeg ramte også. Det var bare ikke en flue… Det var Franks knurhår. Hvem, tror I, havde en eddikesur kat resten af dagen?

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit bedste tip til markerede øjne