Yndlingsisen!

OL ifølge Miriam

(På billedet ses det nærmeste jeg kommer et olympisk talent: At lave et trekløver med tungen. Ta-dah! …Og ja, jeg er med på, at jeg ser bragende intelligent ud, når jeg gør det! :D)

Jeg har det lidt ambivalent med alt det her OL. Det er ikke så meget det, at det fylder hele tv-programmet – jeg bruger alligevel min computer, når jeg skal se mine serier – det er mere det, at de vælger alle de forkerte ting at sende! Jeg synes, der er så mange vildt fascinerende sportsgrene, som aldrig får opmærksomhed, undtagen ved OL, og alligevel vælger de danske kanaler at fokusere på de samme sporter, som vi bliver spammet med året rundt hvert eneste år. Håndbold, tennis, badminton, bræk.

Jeg vil se små piger danse rundt på et trampolingulv med vimpler! Jeg vil se heste lave mærkelige bevægelser til klassisk musik! Jeg vil se svømmere springe ud fra vipper på højde med rundetårn! Jeg vil se mænd med verdens vildeste overarme svinge rundt i ringe hængt fra loftet, som om det er barnemad!

Heldigvis har DR2 været elskværdige nok til at vise military, hvilket gør mit gamle hestepigehjerte glad. Til dem, der ikke ved det, er det en slags triatlon inden for hestesporten, der består af tre dage med henholdsvis dressur, terrænridning og ridebanespringning. I dag er det sidstedagen, og jeg glæder mig til at se banen, tælle galopspring og holde vejret over tripplebarren, oxeren eller hvad, der nu bliver banens killer.

Er der noget, I godt gider se?

   

14 kommentarer

 • Vi burde lave en underskriftindsamling! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I agree! Det ER da også bare den kedeligste sportsgren, der er. De laver jo det samme HELE TIDEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan tror jeg aldrig jeg får det med nogen form for sport! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så meget ret, og har faktisk aldrig tænkt over det, før nu, og du har RET !
  Virkelig dårligt at Danmark ikke har mere at vise end det ! 🙂

  http://laerkehs.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver fuldstændig sindssyg af at hver gang jeg tænder for fjernsynet så er der landevejscykling – seriøst – de har da LIGE cyklet på tværs af Frankrig i UGEVIS?!? Jeg synes virkelig, virkelig at cykling er kedeligt og helt ærligt, de gamle grækere havde da overhovedet ikke engang tænkt på at opfinde en cykel så for mig at se er der altså ikke meget olympisk over den sportsgren :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide at se svømning, som de da heldigvis også sender. Jeg har det dog ikke sådan, at jeg bare bliver nødt til at se det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep, de sender fra Italien, så ingen frygt for told og skidt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha! Jamen så er det jo så nemt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, stalk away! Banen i går var syyyyg. Tænk at der røg så mange af på OL-niveau!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det, jeg mener! Jeg er så dybt fascineret af de miniaturemennesker, der kan lave ting med deres kroppe, ingen mennesker burde kunne lave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Miriam. Jeg er ved at bestille noget fra yoox.com. Så vidt jeg husker, har du handlet der før – ved du, hvor de sender fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne ikke være mere ligeglad – vi har heldigvis ikke TV, og så er det nemt at slippe for det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor sjovt du er gammel hestepige – det er jeg også! Sad også klistret til skærmen igår, det britiske hold var for nice, Mary King er for sej 😀 og hvor dejlig var amerikanerens hest, Mr. Medicott ikke lige?!

  (fuck, jeg føler, at jeg stalker dig 😀 haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh kunne ikke være mere enig. Vi kan altid se håndbold – små kineser børn der laver akrobatiske ting – det er bare meget bedre at kigge på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsisen!